Pestil-Köme Grubu

1–9 / 12 sonuç gösteriliyor

  • 65,00

    Bol bol fındığın ipince dut pestiline sarılmış ve bal tenekelerinde bekletilmiş muhteşem lezzet. Pestilin en tatlı hali…

  • 50,00

    Dut pekmezi,bal ve ceviz ile bandırma usulü yapılan bu mehteşem lezzet tamamen doğal bir tatlı olması ile de dikkatleri çekmektedir. Sağlıklı bir yaşam için sağlıklı gıdalar tüketelim.

  • 50,00

    Dedemizden bize miras kalan pestil ustalığımız ile  tamamen eski usullere bağlı kalarak ürettiğimiz pestillerimiz sadece dut pekmezi ve baldan yapılmaktadır. Dut pekmezi,bal ve ceviz karışımı olan bu mehteşem lezzetten yemeyen lütfen pestil yediğini iddia etmesin.

  • 65,00

    İçi eski usül fındık ezmesi dışı enfes cevizli ince pestil. Bu iki muhteşem lezzetin buluşmasına tanıklık etmek istemez misiniz?

  • 65,00

    İçi eski usül fındık ezmesi dışı enfes cevizli ince pestil. Bu iki muhteşem lezzetin buluşmasına tanıklık etmek istemez misiniz ?

  • 50,00

    Dut pekmezi, bal, ceviz, fındık ve fındık ezmesi ürünlerinin eski usül kara kazanlarda kaynatılıp daha sonra soğutma ve şekillendirme işlemlerinden geçen üzeri enfes fındık parçacıklarıyla kaplı enerjik bir lezzet. Gümüşhane ilinin köylerinde kazanda kaynayan bu karışım üzeri kuruyemişlerle süslenerek sıcak sıcak tüketilir. Köylerde kış mevsiminde enerjik kalmak ve hasta olmamak için tüketilen bu ürün sağlıklı ve enerjik bir yaşamın kapısını aralamaktadır.

  • 50,00

    Dedemizden bize miras kalan pestil ustalığımız ile tamamen eski usullere bağlı kalarak ürettiğimiz pestillerimiz sadece dut pekmezi ve baldan yapılmaktadır.Fındıklı pestilin rengi cevizli pestile göre daha açıktır çünkü fındığın yağı pestilin rengini açmaktadır.Dut pekmezi,bal ve fındıktan oluşan bu mehteşem ve doğal lezzeti mutlaka denemelisiniz.

  • 50,00

    Dut pekmezi, bal, ceviz, fındık ve fındık ezmesi ürünlerinin eski usül kara kazanlarda kaynatılıp daha sonra soğutma ve şekillendirme işlemlerinden geçen üzeri enfes antep fıstığı tozuyla kaplı enerjik bir lezzet.Gümüşhane ilinin köylerinde, kazanda kaynayan bu karışım üzeri kuruyemişlerle süslenerek sıcak sıcak tüketilir. Köylerde kış mevsiminde enerjik kalmak ve hasta olmamak için tüketilen bu ürün sağlıklı ve enerjik bir yaşamın kapısını aralar.

  • 50,00

    Dut pekmezi, bal, ceviz, fındık ve fındık ezmesi ürünlerinin eski usül kara kazanlarda kaynatılıp daha sonra soğutma ve şekillendirme işlemlerinden geçen üzeri hindistan cevizi ile kaplı enerjik bir lezzet.Gümüşhane ilinin köylerinde, kazanda kaynayan bu karışım üzeri kuruyemişlerle süslenerek sıcak sıcak tüketilir. Köylerde kış mevsiminde enerjik kalmak ve hasta olmamak için tüketilen bu ürün sağlıklı ve enerjik bir yaşamın kapısını aralar.

TELEFON WHATSAPP
X